Наградите Еми 2020 не са това, което бяха, защото церемонията беше проведена онлайн и победителите получаваха наградите си не са сцената пред публика.

Наградите Еми 2020 и кои са големите победители тази година

Ето кои са големите победители на наградите Еми 2020

Да им е честито

Въпреки че пандемията принуди организаторите да излязат от зоната си на комфорт, те подходиха доста иновативно. Толкова, че доста грубо са се пошегували с Рами Юсеф, който беше номиниран в категорията за най-добър актьор в комедиен сериал за Ramy (както и в тази за най-добър режисьор).

Е, не можа да се дореди до статуетка, защото тя беше връчена на Южийн Леви за играта му в "Шитс Крийк". Рами Юсеф обаче реши да покаже какво се случва, когато ти се размине да спечелиш Еми през 2020 г.

Актьорът публикува кратко клипче, от което се вижда как човек, облечен в защитно облекло (сякаш преди малко е имало ядрена атака), е пред дома му и държи статуетка. Но не влиза, за да му я даде (все пак не е спечелил), а само му помахва за сбогом.

Наградите Еми 2020, Сара Снук и наградата от фолио, която актрисата спретна

Актрисата, която си направи награда от... фолио

Сара Снук си спечели още точки в актива

От тази гледка определено боли. Според Variety, на всеки победител наградата е била връчвана по различен начин и не пред дома на всеки номиниран е имало човек, облечен по подобен начин.

Наградите Еми 2020, Зендая и рекордът, който актрисата постави с победата си

Как Зендая влезе в историята

В тотална еуфория сме

Някои от победителите са получавали мистериозна кутия, в която е била скрита статуетката. Но в кутиите на загубилите е имало шампанско.