Когато излезе в края на 2018 г., автобиографията на Мишел Обама успя за дни да стане най-продаваната за годината книга с твърди корици в САЩ. Тя се превръща в бестселър в 12 държави по света и има 24 тиража. И ето че този октомври Becoming под името "Моята история" излиза и на български език.

На близо 400 страници бившата Първа дама на САЩ разказва живота си - от детството в предградие на Чикаго до Белия дом и годините след него. Откровена, достолепна и много въздействаща, Мишел Обама успява да ни увлече в книгата си толкова, колкото би го направил и умело написан криминален роман.

Снимка 450024

Източник: Софтпрес

Научаваме повече за историята на семейството й, за това какво е да си работеща жена и майка, както и да си първата афроамериканка в Белия дом. В книгата са поместени и богата селекция лични и архивни снимки, също подредени в хронологичен ред.

Мишел Обама продължава да бъде една от най-вдъхновяващите и влиятелни жени в света именно благодарение на това, че успя да промени начина, по който се гледа на Първата дама - от пасивна спътница на президента до жена, от чиито идеи и действия зависят съдбите на много жени и деца по света.

"Моята история" (29.95 лв.) е по книжарниците от СофтПрес.