Ето, появи се и сериалът, който привлече трикратната носителка на Оскар Мерил Стрийп в телевизията. Стрийп има рекордните 21 номинации за най-престижната награда, а ангажиментите й в телевизионни продукции са много малко. 

Актрисата влиза във втория сезон на най-награждавания сериал на годината "Големите малки лъжи". Стрийп ще изиграе свекървата на Селест - героинята на Никол Кидман, която избяга от своя съпруг насилник. 

Никол Кидман и Александър Скарсгард се целунаха страстно

Никол Кидман и Александър Скарсгард се целунаха страстно

Актрисата беше с двама съпрузи на наградите "Еми"

Привличането на Стрийп е голяма победа за HBO и за продуцентите, които вече спечелиха десетки награди покрай кинозвездите Никол Кидман, Рийз Уидърспун, Лора Дърн, Зоуи Кравиц и Шейлин Удли.

Вторият сезон на Големите малки лъжи (Big Little Lies) се очаква да излезе през 2019 г. Припомняме, че първоначалният план за проекта с режисьор Жан Марк Вале беше да е мини-сериал от шест епизода.

След колосалния му успех HBO сключи нова сделка с продуцентите и привлече отново Никол Кидман. Героинята й се съвзема от смъртта на съпруга си Пери, а в историята влиза неговата майка Мери Луис Райт (Мерил Стрийп).

Засега е сигурно, че ще видим отново и Мадлин Макензи (Рийз Уидърспун), която установява, че добрите намерения не винаги дават добри резултати - особено в брака.