Честит първи петък на декември! И какъв по-подходящ начин да започнем музикално последния месец на годината от няколко коледни песни? Ето ги!

Първата е на всепризнатата музикална Кралица на Коледа - Марая Кери. След онзи прословут коледен албум, тя е тук с нов, а първият сингъл от него е бляскав и върви с два бонуса - Ариана Гранде и Дженифър Хъдзън като бекинг вокалистки на Мими.

Втори наш любимец, който обаче прави първия си коледен албум тази година - The Pianoman at Christmas. Джейми Кълъм и първи сингъл от неговата джаз Коледа.

Отново към нещо класическо - Happy Xmas (War Is Over) на Джон Ленън, но в изпълнение на Аланис Морисет, която е събрала цялата си фамилия за видеото.

Ето и една Коледа по ирландски - Kodaline разказват една доста приказна история в "This Must Be Christmas", а накрая идва дори Дядо Коледа.

Приключваме с коледния подарък на Бритни Спиърс към феновете й - нова песен от предстоящия й да излезе албум. Видео все още няма, но и така е бляскаво и брокатено като за Коледа.