Лейди Гага ще се появи заедно с Брадли Купър в предстоящия римейк на филма "Роди се звезда", чиято премиера ще бъде на 5 октомври.

Класическият филмов мюзикъл проследява историята на изгряваща звезда (Лейди Гага), която се влюбва в застаряващ рокер (Брадли Купър, който прави и своя дебют като режисьор).

В интервю за Entertainment Weekly, Лейди Гага сподели, че работата с Брадли Купър я е променила: "Да гледам как работи Брадли Купър беше феноменално, а и да видя как вярва в мен и това, което правя, ми даде повече сили да вярвам в себе си. Просто се чувствам толкова благословена, че имах тази възможност".

Актрисата сподели, че е научила от Брадли, че трябва е да бъдем безмилостно сигурни в своето виждане и да го следваме на всяка цена, без да се колебаем и да се отклоняваме от пътя.

Брадли Купър от своя страна добави, че работата с Лейди Гага по проекта му е помогнала да разбере, че няма прекалено голяма мечта и че това, което хората могат да направят заедно, е много по-силно от това, което могат да направят сами.

Актьорът обсъжда и решението си да заснема сцени за филма от участието си на живо на фестивали, включително Coachella и Glastonbury. "Никога не съм искал да бъда в тълпата", разкрива Брадли Купър. "Винаги съм искал публиката да почувства какво би било, ако е на мястото на човека, който изпълнява."