Страхотни почитатели сме на Килиън Мърфи. Любовта ни към него пламна след като видяхме какви ги върши в сериала Peaky Blinders. Петият сезон е заснет и вече тече постпродукция, а ние нямаме никакво търпение да го видим, но за съжаление към този момент нямаме информация кога ще се случи това. Имаме обаче много добри новини около актьора.

Peaky Blinders, Том Харди, Стивън Найт и какво ни е подготвил петият сезон на сериала

Какво ни е подготвила престъпната банда от Бирмингам

Какво ще се случва в петия сезон на Peaky Blinders

Според източници на The Hollywood Reporter, 42-годишният ирландец преговаря за роля в подготвяното продължение на "Нито звук". На режисьорския стол отново ще седне Джон Кразински, който ще напише и сценария, а Емили Блънт също е обратно в играта. 

Няма официална информация каква ще бъде ролята на Мърфи, но според източниците той ще изиграе мъж със загадъчни намерения, който ще се присъедини към Евелин (Емили Блънт) и децата ѝ. Припомняме, че "Нито звук" е апокалиптичен филм, в който малкото останали хора трябва да пазят абсолютна тишина, за да оцелеят, защото биват ловувани от мистериозни извънземни чудовища. Те нямат зрение, но ловуват с помощта на слуха си.

И "Нито звук" ще има продължение

И "Нито звук" ще има продължение

Нямаме търпение

Снимките на продължението на "Нито звук" трябва да започнат това лято, а филмът да тръгне по кината през май 2020 г.