Тази вечер в Hell's Kitchen отново ще станем свидетели на оспорвано състезание, в което професионалните готвачи ще трябва да докажат, че са достойни за финала. Дневното предизвикателство включва създаването на чинии от най-високо кулинарно ниво по собствена рецепта.

Спортният дух ще завладее участниците и един от тях ще успее да презентира пред шеф Виктор Ангелов най-добрата чиния за този сезон на Hell's Kitchen. Провали също очаквано няма да липсват. Победителят без никакво съмнение и конкуренция ще продължи напред, а загубилите отново ще се поизпотят в кухнята.

Снимка 424397

Източник: OTDO Consult

Напрегнатата вечерна резервация ще накара готвачите с черни куртки да готвят като за последно на метри преди финала на Hell's Kitchen. Колективната работа и желанието за перфектно лично представяне ще влязат в конфликт и няма да липсват инфарктни ситуации, които могат да костват одобрението на гостите в ресторанта.

Битката ще стане и между мъже и жени, а едни яйца и суфлета отново ще предизвикат хаос в Кухнята на Ада 10 дни преди финала. Вечерната резервация ще премине под знака на обявяването на четиримата финалисти, чиито имена ще разберем след броени часове.