Тази вечер в Hell's Kitchen късметът на професионалните готвачи с черни куртки ще бъде поставен на сериозно изпитание, заедно с тяхното умение да запазват самообладание и да мислят стратегически.

Крайната цел е създаване на кулинарен шедьовър, а до нея ще стигат и с известна доза хазарт. Залогът на дневното предизвикателство е голям - имунитет. Всичко ще върви перфектно за професионалните готвачи, докато една една риба с плодова салата и едно безсолно дивечово не ядосат шеф Виктор Ангелов повече от желателното.

Снимка 423408

Източник: OTDO Consult

Пробойните между участниците на метри от финала стават все по-големи. Напрежението също расте осезаемо. Снощи разбрахме, че Светла е първата номинирана за изгонване тази седмица. А идеята, че може те да са следващите, ще докара готвачите до нелепи грешки.

Вечерната резервация наистина ще бъде адска, гарнирана с много обвинения и напрежение, на което е трудно да се издържи. Ще станем свидетели и на пореден прецедент в Hell's Kitchen - топ готвачи ще бъдат изправени до стената, а търпението на шеф Виктор Ангелов ще е на предела. 

Снимка 423411

Източник: OTDO Consult

На финала ще прозвучат тежки думи, които ще подействат отрезвително на участниците, а една черна куртка почти ще бъде пренесена в жертва.