С извънредното положение взехме да наваксаме с филмите и сериалите, за които по принцип все не ни оставаше време.

HBO GO и новите филми, които да гледаме през април

Филмите, които да гледаме в HBO GO през април

От Куентин Тарантино до Хю Джакман

Така за тези няколко седмици успяхме да отметнем доста заглавия, а хубавото е, че новият месец идва и с нови сериали и сезони, които само нас чакат.

Ето и кои да гледаме в HBO GO през април, докато оставаме у дома.

"Маите, Южна Калифорния"

В почти 100 епизода сериалът "Синове на анархията" (2008-2014 г.) ни срещна с Джакс Телър и неговият изпълнен с мотори и насилие свят.

Снимка 474007

Източник: HBO

Действието в "Маите, Южна Калифорния" пък се развива след времето на Телър, където току-що излезлият от затвора Есекиел Рейес е изпратен да живее в малко градче в близост до границата с Мексико.

Рейес е талантлив и иска да оправи живота си, но насилието, с което се сблъсква, ще изкара от него тъмната му страна.

Първите два сезона на "Маите, Южна Калифорния" са в HBO GO от 1 април

"Какво правим в сенките"

Винаги ни е блазнила идеята да разберем как живеят вампирите, нищо че по темата има стотици филми и сериали. Този е поредната възможност.

"Какво правим в сенките"  ще пи покаже какво правят трима съквартиранти през нощта, защото всяко хлапе знае, че вампирите спят през деня.

А тези тримата са страшна компания. Нандор е боец и завоевател от Османската империя, Ласло е бунтар, но от вампирите, които се контят, а Надя, разбира се, е нежната част от вампирския колектив.

Те живеят в Стейтън Айлънд от 100 години и си гледат кефа, докато злият им командир Афанас не им напомня каква точно е мисията, с която са изпратени там.

"Какво правим в сенките" е в HBO GO от 2 април

"Русалка"

От първите два сезона на сериала знаем, че легендите за русалки, обитавали крайбрежното градче Бристъл Коув, не са просто измислица.

Русалките обаче не са онези мили и красиви създания - както хората си ги представят. Да, те са си красиви, но искат на всяка цена да си върнат територията, която хората са им отнели.

В третия сезон трябва да разберем какво ще се случи с русалката Рин, новороденото ѝ, Бен, Мади и компания след като на хоризонта се задава още по-голямо зло.

"Русалка" е в HBO GO от 4 април

"Добрата битка"

Харесваме сериалите, в центъра на които са силни жени, а когато те са адвокати, е още по-добре и забавно.

В първите три сезона на "Добрата битка" видяхме как Даян Локхарт отвори нова кантора от нищото, след като загуби всичките си спестявания. В безмилостния свят на адвокатите обаче няма място и за момент невнимание.

В новия четвърти сезон кантората на Даян е загубила най-големия и, респективно, най-ценения си клиент, което отново я изправя на ръба на фалита.

За спаси фирмата, Даян Локхарт ще трябва да преглътне егото и достойнството си, което понякога не е толкова лесно. Трябва да разбере и какво представлява Memo 618 и защо чрез него богатите хора ще бъдат облагодетелствани.

"Добрата битка" е HBO GO от 10 април

"Мисис Америка"

Първият сезон на сериала ще ни върне през 70-те години на миналия век - точно във времето, когато жените в Америка са започнали да отстояват правата си.

И получават своето, но действията на Филис Шлафли (Кейт Бланшет) всяват голяма доза смут в обществото. Причината е, че именно жена се обявява против приетата поправка за равни права.

Шлафли смята, че да, жените трябва да имат права, но е против феминизма, който според нея бива насаждан.

"Мисис Америка" е в HBO GO от 15 април

"Бягай"

Вики Джоунс и Фийби Уолър-Бридж за пореден път обединяват усилия, за да ни покажат, че са страшен отбор.

Били (Донал Глийсън) и Руби (Мерит Уивър) са били гаджета в гимназията, но не са се виждали от повече от 15 години. Това обаче се променя, когато Руби получава съобщение от Били, което гласи "бягай". Всъщност, посланието е малко по-различно - заради играта на думи на английски език, но няма да кажем нищо повече.

"Бягай", Фийби Уолър-Бридж, Вики Джоунс, HBO и пълен трейлър на сериала

Когато животът ти се преобръща само с едно съобщение

Пълен трейлър на сериала "Бягай"

Още преди години двамата са се разбрали, че с тази думичка могат да активират план за бягство от живота, който са изградили.

Руби се съгласява да зареже всичко, за да се впусне в приключение със своята стара любов. Въпросът обаче е дали това не е грешка.

"Бягай" е в HBO GO от 13 април

"Убивайки Ийв"

След година чакане, ето го най-накрая и третият сезон на един от любимите ни сериали.

Виланел (Джоди Комър) е започнала нов живот в нов град, след като я видяхме как простреля Ийв (Сандра О). Така тя се опитва да забрави миналото, като си мисли, че старата ѝ любов е мъртва.

"Убивайки Ийв", Сандра О, Джоди Комър и първи трейлър на трети сезон на сериала

Убиването на Ийв започва по-рано

Първи трейлър на трети сезон на "Убивайки Ийв"

Всичко обаче се променя, когато Виланел разбира, че Ийв е жива. Видяното в трейлъра ни навява усещането, че третият сезон ще бъде повече в духа на първия, а двете жени ще се върнат към познатата игра - тази на котка и мишка.

"Убивайки Ийв" е в HBO GO от 13 април 

"Ужаси в града на ангелите"

Никога няма да забравим трите сезона на Penny Dreadful (2014-2016 г.). Никога няма да забравим и необяснимото им зло, което сериалът пръскаше по улиците на Лондон. А сега, години по-късно, то ще прекоси океана.

Годината е 1938. Лос Анджелис e разкъсван от политическо и социално напрежение. На жителите на града им предстои да бъдат стъписани и от ужасяващо убийство, чийто извършител е неизвестен.

Със задачата да разкрият извършителя се заемат детективите Тиаго Вега и Люис Мичънър. В хода на разследването обаче двамата ще се натъкнат на доказателства, които ще преобърнат представите и вярванията им.

И едва ли ще имат нещо против да се запознаят и със самия дявол, защото и да имат изборът, то той не е в техните ръце. А в тези на мистериозната Магда (Натали Дормър - мхм, Марджъри Тирел от Game of Thrones).

"Ужаси в града на ангелите" е в HBO GO от 27 април

През месец април в HBO GO ще гледаме и нови сезони на "Довери ми се" (1 април), "Несигурни" (13 април) и "Ние сме тук" (20 април).