Последният епизод на сезон 2 на "Големите малки лъжи" мина, а след него останаха прилично количество въпросителни. Толкова, че да може феновете му да се надяват на трети сезон.

Сериалът обаче приключи и по начин, който може да се приеме за окончателен - очевидно е, че и двата варианта са търсени от създателите му. Следват спойлери.

Селест (Никол Кидман) успя да защити правото си синовете й от покойния Пери Райт (Александър Скарсгаард) да останат при нея в съда. Това стана, като показа случайно открито видео на домашното насилие, на което е била подлагана от него. Майка му Мери-Луиз (Мерил Стрийп) беше принудена да се прибере с празни ръце в Сан Франсиско.

Снимка 435309

Източник: НВО

Мадлин (Рийз Уидърспун) най-после се помири със съпруга си Ед (Адам Скот) и двамата подновиха брачните си обети. Щастливо се разви историята и за Джейн (Шайлин Удли), която успя да превъзмогне травмата от изнасилването си и да бъде интимна с новия мъж в живота си.

Снимка 435310

Източник: НВО

Голямата изненада дойде от Бони (прекрасна игра на Зои Кравиц), която се изправи пред смъртта на майка си и реши да признае на съпруга си, че не го обича и не иска да е с него. Финалното й решение беше да признае пред полицията, че тя е блъснала Пери към смъртта му.

Снимка 435311

Източник: НВО

В своя Instagram профил Шайлин Удли сподели, че "се надява" да има още един сезон. Същото направи и 52-годишната Никол Кидман пред News Corp Australia.

"Големите малки лъжи", HBO и ще има ли трети сезон на сериала

Ще има ли трети сезон на "Големите малки лъжи"

Какво коментират от НВО