Следващата седмица е премиерата на последната част от еротичната поредица, която предизвика разнопосочни реакции, но не остави никого безразличен - "50 нюанса освободени". Като за финал ни очакват много екшън и, със сигурност, не по-малко горещи сцени.

Главните действащи лица Анастейжа и Крисчън се превърнаха в една от любимите филмови двойки. Те със сигурност няма какво да крият един от друг, защото показаха достатъчно от себе си и на всички други. 

Но семейство Грей е много повече. Точно както сивото (gray - сиво) е комбинация от черно и бяло, така и Дакота Джонсън и Джейми Дорнан и имат и друга страна, далеч от стаята за извратени удоволствия и целия лукс.

28-годишната срамежлива чаровница от Остин, Тексас, е дъщеря на Мелани Грифит от брака й с Дон Джонсън. През 2006 г. печели Мис Златен глобус благодарение на известната си майка. Тръгнала по нейните стъпки, Дакота се озовава в роля, за която вероятно и Мелани й е завидяла.

Снимка 337659

Източник: Facebook / Dakota Johnson Official

Като преодолява срама от голотата и доказва, че тихите води са най-дълбоки, тя се оказва в опасна и много секси игра с Джейми Дорнан. А той, 36-годишен красавец с дълбоки, сини очи, за отрицателно време се превърна в секссимвол. И то най-вече за дамите с по-нестандартни фантазии.

А всъщност Джейми е щастливо женен за Амелия Уорнър. Имат и две деца. Съпругата на актьора никога не го е гледала в ролята на мистър Грей. А неговото обяснение е, че иска жена му да го обича за това, което е в действителния живот, а не в образа на извратения милионер.

Снимка 337654

Източник: Facebook / Jamie Dornan Online

В последните дни пък се говори все по-упорито, че Дакота Джонсън изживява любовен романс с фронтмена на Coldplay Крис Мартин. Е, явно тя наистина си пада по лоши момчета.

Главните герои в "50 нюанса" се свързват от факта, че преди да станат известни като мистър и мисис Грей, са се пробвали и като модели. Дори на Джейми доста добре му се получаваше като рекламно лице на марки като Calvin Klein.

Със сигурност позирането по бельо му е било от полза за горещите сцени в поредицата. Дорнан признава, че се смущава, когато го наричат Мистър Грей по улиците, защото няма нищо общо с героя си.

Мечта за много жени, той е верен само на своята. А комбинацията между образа на извратения милионер и любящия съпруг и баща буквално подлудява фенките. 

Дакота Джонсън вече има солиден опит в ролята на любовчийка на големия екран, въпреки че миловидното й излъчване някак контрастира на този образ.

Видимо не особен фен на славата и медийния интерес, потомствената актриса все още е в търсене на своя мистър Грей, който да изпълни всички нейни желания. А дали се припокриват с тези на Анастейжа Стийл, само тя си знае.