Музикалният подбор за тази седмица включва не само добри песни, които си струва да чуем, но и много чакани парчета от различни изпълнители.

Започваме с Кристина Агилера и "Accelerate". Сингълът, който е първият за певицата от шест години, е с участието на 2Chainz и Ty Dolla $ign, а видеото към него показва една провокативна, секси, но и много естествена Кристина Агилера. Тя се завърна.

Кристина Агилера с пълна трансформация

Кристина Агилера с пълна трансформация

Без грим на корицата на Paper

Забавяме темпото и насочваме внимание към още една дама, чието творчество винаги очакваме със затаен дъх. Песента се казва "Ashes", а певицата е Селин Дион. Сингълът е част от саундтрака на втората част на "Дедпул", който филм излиза на голям екран на 18 май.

Продължаваме с третия избраник или песента "Watch" на Травис Скот, в която участие взимат и рапърите Кание Уест и Лил Узи Верт. Парчето е много ритмично и изпълнено с откровения - толкова, че в своя куплет на рапиране Кание Уест признава зависимостта си от опиатите.

Предложенията от тази музикалната седмица са наситени със съвместни песни. Такава е и "Youth" на Шон Мендес и Калид. Сингълът ще бъде част от предстоящия албум на Шон Мендес, който очакваме на 25 май.

Вратата на селекцията затваря сингълът "I'll Be There" на английската изпълнителка Джес Глин. Това е първата й солова песен след дебютния й албум от 2015 г., който донесе много успехи на британската поп сцена.