Започваме седмицата дискотека с Muse. И не за друго, а защото момчетата днес пуснаха новия си албум Simulation Theory, а от това, което имахме възможност да чуем до момента, обещава да е много добър. От него ние си харесахме "Algorithm".

Продължаваме с Imagine Dragons, защото и те днес пускат нов албум, който носи името Origins. "Когато създаваме, създаваме без граници - няма правила, за нас е вълнуващо да правим музика, която усещаме различна и нова", споделят от бандата. Безгранично добро е и едно от новите им парчета, а именно "Bad Liar".

Сега се насочваме към една американска ритъм енд блус банда Vintage Trouble, които искат да сложат край на битките с "Battles End". Групата, основана в Калифорния през 2010 г., явно има изявена позиция спрямо политиката на управление в САЩ и не се притеснява да я разкрие в лирик видеото към парчето.

Отправяме се към Острова с Clean Bandit, които в края на миналата седмица разкрива своя нов сингъл "Baby", с участието на Марина и Луис Фонси, както и официалното видео към него, продуцирано от самата банда.

"Baby", в което вокалите са поверени на Марина и Луис Фонси, е изпълнено с кубинско денс звучене. И нека купонът започне сега.

За финал се отправяме към родната сцена и новата песен "Огън" на Графа, който сбъдна мечтата си да посети Индия, където беше заснето видеото към парчето.

Графа, "Огън" и едно видео, снимано в Индия

Графа и едно "огнено" видео

Хиляди километри до мечтаната дестинация