Петък е и по традиция е време за някои от най-добрите музикални предложения през седмицата. Този път - с повече мъжко присъствие.

Започваме с Hardwell и "How You Love Me". Дългогодишният диджей и продуцент, той е направил едно преливащо от поп парче, в което участие взимат Снуп Дог и Конър Мейнард.

Прескачаме към един рапър, който отдавна не е пускал нова музика. Става дума за любимия (поне на нас) Ice Cube и "That New Funkadelic".

След дозата хип-хоп от Ice Cube, ще се потопим в по-спокойния и романтичен свят на Зейн. В "Good Years" той споделя за добрите и не чак толкова добрите години, които прекарва като част от групата One Direction.

Продължаваме напред към нещо чакано от много време. Ани Ленъкс пусна нова песен от цели осем години. "Requiem for a Private War" е част от саундтрака на филма A Private War, разказващ историята на чуждестранен кореспондент, убит във войната в Сирия през 2012 г.

Завършваме с предложение от родната сцена. Тъй като някак ни се беше изплъзнало през изминалите седмици, а смятаме, че заслужава внимание, като за финал се спираме на новата песен на Белослава "Дай ми време".