Със своите над 15 милиона потребители по цял свят не е изненада че World of Warcraft , вече отдавна не е просто занимание за отделни индивиди, но се превърна във феномен прекрачил прага на интернет.

Представянето на най-новият expansion за играта  бе организирано от Ozone.bg в клуб „Амор". В него играчите ще имат възможност да премерят сили срещу надигналата се армия от немъртви, предвождани от мъртвия Артъс вселил в душата на Нерзул - Кралят Лич.

За да достигнат до финалната битка, играчите ще трябва да преминат през множество  от сражения. Те ще прекосят новият арктичен континент Northrend. Там  ще имат възможността да намерят нови епични предмети, да качат нивото си на опит до 80, или дори преобразят героите си в новият клас „Death Knight". Нововъведенията включват още, нова професия, множество нови опции за гилдиите, промени по старите герои и т.н.

Премиерата на играта събра близо 800 човека в клуб „Амор", който бе преобразен и отговаряше на целите на събирането. Организаторите от Ozone.bg се бяха погрижили феновете да не скучаят до заветният час, когато ще получат своите копия от Wrath of The Lich King. Те бяха предоставили няколко X-box 360 и PS 3, имаше томбола, както и други продукти свързани с вселената на Warcraft.

Сред другите мероприята бяха ,специално организиран за вечерта  Counter-Strike турнир между отборите на клановете iNNERFiRE и ATR, успяха дори да заинтригуват потопените в  World of Warcraft.

Друго събитие за вечертта, без паралел в досегашната история на гейминга, за страната ни несъмнено бе провелия се WoW: Arena турнир.Единственият подобен турнир се е провел през август в Лайпциг, Германия.

На специално създаден за целите на турнира сървър, участниците и зрителите можеха  да се убедят за пореден път в развлекателната стойност, която предлага WoW

Отборното съревнование, където участниците можеха да премерят сили един срещу друг и да демонстрират своето познаване на различните класове, техните умения, и тактики при комбинирането им в отборна игра.

За присъстващите представите ли на медиите бе организиран отделен турнир по Soul Calibur 4,в който да премерят сили и да разрешат своите "междумедиини" конфликти, по възможно най-цивилизован начин, включващ в себе си жени с неестествени гръдни обиколки и мечове.

След засрамващия спомен за позорната си загуба, автора на този материал изпитва нуждата да прекрати веднага притока на спомени . Атмосферата, коятто бе създадена в клуб „Амор" бе приятна и разтоварващата, което се надявам ще спомогне за разбиването на стереотипа  за българският геймър.