От 25-ти ноември екипът на GTV ще е в правото си да почерпи - светското предаване SHOWBUZZ чуква годинка.

Шоуто ще се радва и на ново студио и на нова водеща - Аглая Василева, позната ни от модните подиуми и от предаванията "Звездно вариете" и "Без упойка".

„Телевизионният зрител е претенциозен, което ни мотивира непрекъснато да се развиваме. След година в ефира на GTV решихме, че е време да представим нови идеи. Убедени сме, че зрителите ще бъдат изненадани много приятно, както от декора, така и от Аги!", коментира режисьорът на предаването Ники Павлов.

От екипа мистериозно споменават, че скоро ще видим миналата водеща на предаването Вили Сечкова в съвсем ново амплоа.

В 50-тия брой на предаването зрителите ще станат свидетели на новия виртуален декор, който е вдъхновен от Краля на рока Елвис и диско модата от 80-те години на миналия век.

SHOWBUZZ е едночасово шоу, посветено изцяло на световния и българския щоубизнес и хайлайф. То се излъчва всяка неделя по комедийния канал GTV от 21:00 ч., с повторение в понеделник от 23:00 ч.

Всяко предаване има водеща новина, малки актуални новини и уникална анкета. Негови гости са някои от най-известните български звезди, които коментират колегите си отвъд Океана.

SHOWBUZZ има и своя светска класация, включваща световни и български звезди или събития. Предаването е продукция на Flame studio.