На 22 юни рок легендата и носител на Грами Ози Озбърн издава десетия си студиен албум Scream.

С над пет десетилетия хитове, разпродадени концерти, платинени албуми, телевизионни шоута и филми, името на Ози Озбърн се свързва с развлекателния бизнес и метъл славата.
От времето като фронтмен на Black Sabbath до успешната соло кариера, от основаването на убийствения OzzFest до редефинирането на телевизията със своето риалити шоу, Ози завладява поколение след поколение.

Новият студиен албум Scream отбелязва началото на двугодишна многообразна кампания, която ще включва преиздаване на каталога на Ози в края на годината. В настоящата тава за пръв път се появява новият китарист на Gus G.

Бандата му включва също Blasko (бас), Tommy Clufetos (барабани) и Adam Wakeman (киборд). По-късно през лятото, Ози започва 18 месечно световно турне в подкрепа на SCREAM. Преди това са шестте дати на OZZFest, с хедлайнери Ozzy и Mötley Crüe, което е от 14 до 24 август.

Първият сингъл от предстоящата тава Scream "Let Me Hear You Scream" атакува радиоефира на 14 април и е едно от най-въртяните парчета в рок радиостанциите по света. Премиерата на парчето беше на същия ден в епизод от известния сериал „От местопрестъплението: Ню Йорк" по CBS.

Преди две седмици Ози организира тълпата от над 52 000 души на стадиона Dodger да поставят нов световен рекорд на Guinness за най-дълъг вик. В петък вечерта (11 юни) - по време на мача срещу Los Angeles Angels of Anaheim, рекордът бе записан и потвърден от Stuart Claxton от Световните рекорди на Гинес.

"Scream for a Cure" бе част от третия годишен ThinkCure! Уикенд и викът бе също приветствие към Osbourne и предстоящия му албум Scream.


Ozzy Osbourne - Scream:

1. Let It Die
2. Let Me Hear You Scream
3. Soul Sucker
4. Life Won't Wait
5. Diggin' Me Down
6. Crucify
7. Fearless