Луксът в изисканите интериори за баня от Kasch се отъждествява с изобилието от разкош и красота, към които няма как да останете безразлични. Великолепните идеи за дизайн на банята имат една основна задача - да бъдат  в подходящия контекс, за да изпъкнат вградените в пода овални вани.

Пили ли сте някога саке от дървена "masu" чашка?  Ако, сте, значи сте чували, че японците имат традиция да наливат сакето в дървената чаша, докато то прелее в чинийка отдолу. Формата и разположението на ваните от Kasch буди асоциация с далекоизточния обичай. Приливането, като израз на изобилието и щедростта е залегнало в дизайнерското вдъхновение за визията на ваните. 

Друга възхитителна черта от интериорите за баня, предложени от Kasch, е широкото пространство от дървени дъски или естествени речни камъчета, около самата вана. Природните материали по прекрасен начин привличат вниманието и насочват погледа към фокусната точка в интериора - ваната. Чудесното интегриране на природните елементи в интериора на банята спомага за неутрализирането на агресивната визия на високотехнологичното съоръжение, и същевременно с това създават непринудена и много успокояваща атмосфера.

 

Bginterior.info