Българската певица Лили Иванова и шведският актьор Долф Лундгрен ще пеят на финала на "Великолепната шесторка" в четвъртък вечер.

В шоуто ще гостуват още актьорите от "Комиците" на bTV, сръбският диджей Кърчак, както и Иван и Андрей, които ще дарят голяма сума за децата от Могилино, събрана от участниците в "Това го знае всяко хлапе".

В последното издание на благотворителния спектакъл дуетите ще изпълнят без предварителни репетиции песни, които сами са подготвили.

След предпоследния епизод на "Великолепната шесторка" приходите от шоуто са надминали 1 милион лв., съобщават от bTV. Необходими са още само 50 000 лева, за да се осигурят средствата и за третата "Малка къща за деца". Идеята е за децата да се грижат обучени специалисти, които да работят с необходимото медицинско оборудване.

Зрителите могат да гласуват за любимите си дуети чрез SMS на номер 1021 за всички мобилни оператори. Дарения може да се правят и на банковата сметка на bTV с IBAN: BG10 FINV 9150 5300 1786 92 (Първа инвестиционна банка, клон "Витоша"), както и онлайн в сайта на УНИЦЕФ.

Вече има идея за "Великолепната шесторка 2". От BTV пазят в тайна кога ще започне новото шоу.