Най-скандалният участник в шоуто на БТВ "Mюзик Айдъл" Иван Ангелов напусна предаването в сряда вечерта. Зрителите на предаването гласуваха в специално отворени линии "за" и "против" по-нататъшното му участие. 63.5% от зрителите гласуваха той да бъде изгонен, 36,5 % го подкрепиха в желанието му да остане в шоуто.

Цялото предаване в сряда бе посветено именно на айтозлията, който не благоволи да се появи на третия голям концерт на айдълите два дни по-рано. Макар той самият да не пожела да разкрие мотивите за отсъствието си, от излъчен материал стана ясно, че по това време Иван е бил на купон в Студентски град.

В студиото бяха поканени специални гости, които да защитават или оборят изявите и най-вече поведението му. В негова защита се изказаха актрисата Деси Тенекеджиева и Стела Богомилова, против бяха депутатът Емил Кошлуков и водещата Наталия Симеонова.

На Иван не помогнаха и близките му приятели, които се явиха вместо родителите му - финалистът от миналия сезон Теодор Койчинов и непознатият на широката публика Христо. След изгонването на айтозлията се оказа, че най-малко гласове от участниците в последния концерт са събрали Денислав и Стоян, но поради напускането на Иван, двамата останаха в шоуто.


П.П: Ето и къде беше Иван по време на третия голям концерт на айдълите.