За осма поредна година, AnimeS-bg.com организира грандиозно аниме събитие, което ще събере аниме фенове, геймъри и K-pop танцьори от цялата страна.

Интерпред или още известен като Световен Търговски Център на България, ще приюти посетителите на рождения ден на 6 юли (събота) от 11:00 часа.

Грандиозното събиране на аниме фенове привлече вниманието на сериозни спонсори и партньори, които ще допринесат за покачването на адреналина по време на мероприятието.

На разположение ще бъдат три зали, като в главната зала Ви очаква сцена с 12 метров кино екран. В нея ще се проведе дългоочакваното косплей шоу, K-pop dance battle, презентации, както и награждаването на победители от различни турнири, конкурси и томболите. Косплей шоуто включва фенове с костюми от анимета и игри, които ще разиграват атрактивни сценки.

В останалите две зали, ще се провежда гейминг турнира по Tekken Tag Tournament 2 (PS3). Също така, в тях ще може да се насладите на множество други игри като Magic the Gathering, „Игра на тронове" (Game of Thrones), World of Warcraft TCG, Yu-Gi-Oh, Go, технологични демонстрации и много други.

Организаторите на събитието са подготвили много награди под формата на томболи за всички посетители, изложбени щандове, торта за 300 човека и още много други награди и изненади.

Билетите за събитието ще се продават на място, а цените им са 10 лв. Децата под 14 годишна възраст са с вход свободен!

За повече информация може да следите събитието във фейсбук или темата във форума на сайта.

Вижте как се забавляваха феновете на анимето миналата година по време на седмия рожден ден на AnimeS-bg.com.