В живото предаване тази вечер ще станем свидетели и на вторите номинации във "ВИП Брадър", както и на една мисия и опит от страна на Дани Петканов да събере мъжете и да ги убеди да бъдат защитници на жените, ако бъдат нападнати от Шеф Петров, което е неизбежно.

Мисията е свързана с въвеждане на военно положение в Къщата. Съквартирантите ще бъдат разделени на два взвода - пехотинци и морски тюлени, а освен спешната военна подготовка, всеки взвод ще трябва да измисли военна песен и маршова хореография към нея.

Снимка 314774

Източник: NOVA

Въпреки отговорната задача и извънредното положение, във взвода на морските тюлени ще се прокрадне вътрешното разцепление. Мария ще се конфронтира с Мегз за пореден път, заради решението на дизайнерката да остави всички да я чакат на дъжда в двора, докато тя изпълни лична делова задача.

Снимка 314773

Източник: NOVA

Шеф Петров пък отново ще нападне Енджи с остри обиди, а красивата диетоложка ще се почувства до такава степен обидена и разстроена, че ще потърси Големия брат за съдействие.

Снимка 314771

Източник: NOVA

Потресен от факта, че всеки ден поне една жена в Къщата плаче заради Шеф Петров, Дани Петканов ще събере мъжете на тайно заседание. Той ще ги призове да се обединят и да усмиряват заедно Шефа, всеки път когато той насочи вербалната си агресия към някоя от жените.

Изненадващо, кулинарят ще се присъедини към заседанието и от добри намерения, ситуацията ще се превърне в пореден повод за скандал с главно действащо лице Шеф Петров.