„Аз съм“ е най-новата мисия в епизодите на “Великолепните 5”. В нея участничките в първото уеб риалити у нас работят върху собствените си индивидуалности, „тук и сега“, в настоящия момент. Как оценяват себе си Зори, Маги, Тери, Ина и Злати, комфортно ли се чувстват в кожата си ?  В новата  задача на “Великолепните 5” от продуцентите 7Talents главни помощници са лайф коучовете Гергана Павлова и Пламен Петров, а момичетата са предизвикани да определят къде точно се чувстват понастоящем в живота си по „Скалата на щастието“ .

След като трябваше да се отдели от семейството си по време на последната мисия,  в най-новите епизоди Ина си поставя за задача 31 пъти да сподели различни факти, които да вдъхновят околните. Защо точно „31” и каква е целта й, гледайте в епизодите на  “Великолепните 5”.

Зори твърдо заявява, че има всичко за което е мечтала, но това, което й липсва, е да бъде по-мила с близките си и да отделя повече време за тях. През настоящата седмица ще разберем дали ще може да го направи. След като Злати доказа, че е истинско борбено момиче, сега тя трябва да разбере каква е промяната, която търси в професионалния си живот…за който все още не е постигнала яснота. 

За да е истински пълноценно щастлива и да може да споделя и общува свободно с останалите,  Маги трябва да се усмихне на 300 познати и непознати хора. След като повярва, че е възможно в съвсем близо бъдеще да открие мъжа на мечтите си, следващата стъпка на Тереза към заветното „10” в „Скалата на щастието“ е се почувства истински  привлекателна. Но какви мерки ще вземе, за да се случи?

По пътя към собственото си „аз”, „Великолепните 5” разкриват жизнено важни стъпки, които водят към промяната. Следете тяхното приключение всеки ден във Vbox7.com.