Взимате картата на Италия, избирате име на град и менюто за първата пицария в Троян е готово. През 1997 едно младо семейство влага цялата си страст в създаването на семейния ресторант.
Годините минават, но времето за това заведение със странно име и още по-странни пици сякаш е спряло.
Шеф Манчев е изправен пред поредното предизвикателство в новия епизод на "Кошмари в кухнята", който ще е в четвъртък от 21 ч. по Нова тв – да пренесе пицарията в XXI век.
На практика знанията по морско дело на Симеон, който е от Варна, и много по-модерните виждания за кулинарията на Боряна, зъботехник по образование, се въплъщават в едно меню, което никога не е било променяно.
Има и нов вид пица - „манджурляк”. Диагнозата на шеф Манчев е - "добре дошли в музея на гарнираните пити от далечното минало, предлагащи пици с целия хладилник върху тях.
Единственият изход на кулинарния виртуоз е да качи ресторанта в машината на времето, като въведе италиански стандарти на балканска територия, в центъра на Балкана.