Ник и Линс са 30-годишни белгийци, двойка са и, както повечето хора, за тях лятото е най-дългоочакваният сезон в годината - времето им за почивка и пътуване до нови и интересни дестинации.

И те, отново като повечето хора, обичат да се снимат на плажа и в планината, да споделят тези моменти с приятели и в социалните мрежи.

Но общото между симпатичните белгийци и повечето хора точно тук тръгва в две различни посоки. Защото Ник и Линс обичат да пътуват чисто голи. Което въобще не им пречи да правят всичко изредено със снимките и социалните мрежи.

Точно в последните двойката се радва на десетки последователи и призовава нови ентусиасти да се включат в предизвикателството.

Стават нудисти случайно, след посещение в сауна, в която се ходи без хавлии. Днес Линс споделя, че когато не носят никакви дрехи, двамата с Ник се чувстват много по-комфортно. Вкъщи също се разхождат голи. Сред любимите им занимания са плуването без бански, правенето на селфита голи и разходките сред хора, които също не носят дрехи.

Неодобрение или одобрение

Ник и Линс

Източник: nakedwanderings.com

Ник и Линс

Белгийците казват, че 99% от хората, с които им се разминават пътищата, одобряват техния начин на живот. Половината от тях не са нудисти, но смятат, че няма нищо нередно в подобно поведение.

Неведнъж се е случвало и двамата да бъдат единствените голи на плажа. "Когато хората видят, че не се притесняваме от телата си, те последват нашия пример", разказва двойката. Разбира се, на няколко пъти са да ги поглеждали странно, но това не е създавало повод за притеснение у нудистите.

Не навсякъде по света обаче голотата им е приемана с одобрение. "В много държави не е позволено да се разхождаш без дрехи", споделят опит белгийците. "Другаде пък се счита за неуважение хората да се събличат в близост до църква. Ние уважаваме религиите и местните традиции и винаги се съобразяваме къде се намираме."

Welcome to Bulgaria

Ник и Линс обичат да посещават екзотични дестинации. Сред плановете им са Азия, Австралия, Нова Зеландия и Америка. Но миналото лято са си организирали екскурзия из Европа. България е трябвало да бъде последната точка от пътуването им, но поради липса на време и средства, посещението им се е отложило.

Снимка 320853

Източник: nakedwanderings.com

Двамата много искат да разгледат Българското Черноморие. То е сред първите места, отредени за почивка при следващото европейско пътуване.

Голата известност

В Instagram Ник и Линс имат повече от 17,1 хиляди последователи, при това не може да се каже, че са от най-активните в социалната мрежа - имат едва 41 поста. Профилът им е публично достъпен и всеки може да разгледа забавните снимки, които си играят с търпимостта на Instagram по отношение на голотата в снимките. Резултатът е наистина забавен.

Сайтът им nakedwanderings.com предоставя повече и по-подробна информация. Там те споделят голите истории за своите приключения по света. Статиите се качват сравнително често - за блог от такъв тип.

Има не само практични съвети затова къде и докъде ще може да се разхождате без дрехи, но и нещо като "ревюта" на различни места, плажове и местности. Историята на дрехите и обличането през погледа на Ник и Линс - също. Но за двойката в голотата на човешкото тяло няма нищо срамно, а винаги ще бъде по-красиво да си напълно естествен, нали...