Представяли ли сте си какво е да работиш зад щанда за нарязани колбаси и месни деликатеси? Ние сме. При това - нееднократно.
На всичкото отгоре, въобще не знаем как ще се спрем да не опитаме всяка нова опаковка прошуто или мортадела, която трябва да нарежем за клиент.
Точно това правила служителка в супермаркет Giant Eagle в щата Охайо в продължение на осем години. Докато някой не забелязал лакомията й...
Източник: iStock
Според новината в Associated Press, за всяка своя смяна в магазина в продължение на осемте си години работа там, тя хапвала между три и пет резена шунка. Така сумата на "кражбата" й се равнява на 9200 долара.
Надяваме се кулинарното й прегрешение да й се размине леко, защото, както вече споменахме, напълно я разбираме.