Колкото по-близо са празниците, толкова по-голямо е вълнението за тях. Декември е месец, изпълнен както с много настроение, така и с голяма доза напрежение. Подготовката за Коледа може да е изтощителна и стресираща, но не и ако знаем как да си улесним живота.

Обикалянето по магазините в последния момент е най-голямата грешка, която тази година си обещаваме, че няма да допуснем. Защото все повече ценим времето си и знаем как да го оползотворим с по-приятни занимания. А за подаръците можем да се погрижим бързо и лесно с няколко клика в еMAG.

Напоследък свикнахме всичко да се случва онлайн и няма по-логично така да се сдобием и с всички изненади за близки и приятели. В перфектния сценарий имаме внимателно подготвен и дълго премислян списък, а най-вероятно е да направим избора си и сред разнообразието от продукти, което платформата ни предлага.

Снимка 556399

Източник: iStock

Техника, мода, стоки за бита, козметика и какво ли още не ни очаква в eMAG. Разглеждаме офертите където и когато си поискаме, лесно и удобно - от телефон, таблет или компютър.

Набелязваме най-изгодните за нас предложения и най-точните попадения за любимите хора, а всичко идва при нас лесно и сигурно - или директно до дома, или до над 3000 точки в страната (офиси на куриерски фирми, пощенски клонове или някой от трите шоурума).

Снимка 556395

Източник: iStock

Ако се окаже, че списъкът с подаръци надвишава бюджета ни, няма проблем - някои от стоките се предлагат и на изплащане, за да зарадваме себе си или близките точно с това, което най-много ще им хареса.

Ако пък някой не е сигурен какво точно е то, ние имаме пет идеи за подаръци, с които със сигурност няма да сгреши. Освен че ще ги намерим на добра цена в eMAG, с няколко клика могат да бъдат при нас без излишно губене на време.

Снимка 556397

Източник: iStock

За родителите

Със сигурност са ни много скъпи и искаме да ги зарадваме с нещо, което ще им бъде от полза. А всяко домакинство се нуждае от верен помощник, който пести време и усилия.

И докато ние си разменяме сладки приказки, тази прахосмукачка робот ще отмени мама в чистенето на дома. И вече няма да се чуди как у нас е винаги чисто - разкрихме й малката си тайна.

За семейните приятели

Напоследък събиранията с приятели не са толкова, колкото ни се иска, но когато седнем с тях на маса, сякаш никога не сме се разделяли. А и те много добре знаят как да ни посрещнат, да ни поглезят и да създадат атмосфера.

Затова и няма да сгрешим, ако ги зарадваме за Коледа с нов порцеланов сервиз. Със сигурност следващия път, когато им отидем на гости, той ще заема почетно място на масата.

Снимка 556401

Източник: iStock

За него

Вече прекарваме повече време вкъщи. И за да не си умрем от скука, всеки се е отдал на своето хоби в свободното си време. Ако у дома си имаме запален геймър - независимо дали мъж или син, то сега е време да го зарадваме с нов, удобен гейминг стол.

Е, да, рискуваме времето, прекарано в игри, да се удължи значително, но поне ще знаем, че сме се погрижили за комфорта му.

За нея

Всяка жена, дори и да не си го признава, ще се зарадва, ако под елхата намери нова дамска чанта. А ако е за някоя от онези дами, които държат винаги всичко да им е под ръка, защото не знаят кога какво ще им потрябва, то тогава трябва да се спрем на по-голям модел.

Но за да не е просто отбиване на номера, е добре да се съобразим и с нейния стил и предпочитания. Е, някои модели, като този, са си класика и с тях трудно можем да сгрешим.

Снимка 556402

Източник: iStock

За домашния любимец

И той е човек, и той обича да му е удобно. Независимо дали имаме куче или котка, едно ново легло, в което да се сгуши на топло в зимните дни, никога не е излишно. А ако заложим на мултифункционалност, инвестицията ще е съвсем оправдана.

Това легло например е както за скривалище, така и за транспорт, а уютът на домашния ни любимец със сигурност ще накара и нас да се почувстваме по-добре. И ще получим много любов в замяна.