Apple Watch се превърна в най-продавания часовник на планетата и има доста причини за този му успех. Това е един от продуктите, при който Apple не пести иновативна мисъл и подобрява осезаемо с всеки следващ модел.

Въпреки че най-вероятно няма да видим следващия модел преди есента, слуховете около Apple Watch Series 5 започват да набират скорост. 

По данни на XDA, Apple най-вероятно ще запази дизайна, който видяхме при Series 4 и ще заложи на технологични промени в "невидимия" хардуер. 

Истината за Apple Watch Series 4

Истината за Apple Watch Series 4

ЕКГ функцията не е това, което изглежда

Според наскоро появил се патент, Apple планира да внедри нов метод на контрол, който прецизно разчита движенията на ръката. Така ще можем да скролваме в меню, да сменяме песни или да отговаряме на обаждания, без да се налага да ползваме свободната си ръка.

Но най-много очакваме при функциите, предназначение за следене и анализиране на здравни показатели. Ако трябва да се доверим на скорошна статия в Bloomberg, Apple планира най-накрая да зарадва потребителите с функция за следене на съня.

Очаква се базовият модел Series 5 да струва 399 долара и най-вероятно ще се появи през септември, когато очакваме да видим и следващите модели iPhone.

Apple превзема пазара на часовници

Apple превзема пазара на часовници

Смарт часовниците са бъдещето