Отново е онова време на годината, когато имаме възможност да дадем летящ старт на коледното пазаруване, а заедно с това и да се сдобием с продукти в най-различни категории на Black Friday цени. Макар и първоначално тръгнал от чужбина, Black Friday вече има традиции у нас, като според проучване на Kantar Румъния* 7 от 10 българи от градското население възнамеряват да направят покупка в рамките на кампанията. Да, Black Friday вече е много повече от поредната търговска акция- той е начин на живот за практичните и модерни хора, които го очакват с нетърпение.

Популярната платформа за онлайн шопинг eMAG организира за девета година своята Black Friday кампания у нас - тя започва рано сутринта на 19 ноември, като за нея са осигурени над 1,5 милиона броя продукти на склад. Домакински уреди и черна техника, мобилни телефони, козметика и продукти за лична грижа, стоки за дома, декорация и ремонти, за децата и хобито ни - изборът е огромен и само на няколко клика в сайта или мобилното приложение на платформата.

Black Friday ветераните знаят, че шопинг събитието идва с много предимства и отрано се подготвят за него. Огромното разнообразие от продукти ни дава богат избор, но и лесно можем да потънем в разглеждането на различни оферти и наличностите с намаление да се изчерпат. Затова е добре предварително да си направим списък с любими продукти, както и да запазим в акаунта си данните за плащане и доставка. След това, дори и да сме в движение, пак може да се включим в Black Friday на eMAG, като използваме мобилното им приложение. Допълнителен бонус е, че ако се активират нотификациите му, ще получаваме уведомления за всичко най-интересно по време на кампанията.

За да ни помогнат да споделим емоцията на деня и да се възползваме най-добре от галактическите оферти, от eMAG са подготвили интерактивно ръководство, което да ни помогне в подготовката. Освен това няколко поредни дни разкриват избрани Black Friday оферти**. Ето кои са най-новите от тях:

Но това съвсем не е всичко, защото на eMAG Black Friday можем едновременно да пазаруваме и да участваме в томбола с награди. Достатъчно е само да платим поръчки за над 25 лева с карта Visa и имаме шанс да спечелим iPhone 13, Smartwatch Apple, телевизор Samsung или Apple MacBook.

Вече сте готови да посрещнете Black Friday като професионалисти и да имате успешен виртуален шопинг.

*Националното представително проучване е проведено от Kantar Румъния по поръчка на eMAG сред 1008 респонденти на възраст между 18 и 55 години, живеещи в цялата страна, в периода 19-31 октомври 2021 г.

**При отваряне на линковете към Black Friday продуктите, изброени в този материал, ще се виждат актуалните им цени за периода преди кампанията. Посочените Black Friday цени ще са видни и актуални, започвайки на 19.11.2021 г. след началото на кампанията до нейния край или до изчерпване на наличните количества.