2019 г. вече е почти на прага ни, което означава, че е време да плануваме и бъдещите си пътувания. За щастие има няколко луксозни хотела, които отварят врати точно в следващите 12 месеца, готови да посрещнат нови посетители. Защо да не сме едни от първите им гости?

The Emerald Palace, най-новият хотел в Дубай и 24-каратовият лукс

24-каратов лукс по дубайски

Да надникнем в най-новия хотел в емирството

От Гърция, през Хърватия, до Лондон, това са пет от най-добрите хотели, които отварят врати през 2019 г., подбрани от Evening Standard.

Calilo в Иос, Гърция
Отваря: юни 2019 г.

Снимка 396586

Източник: EveningStandard

Макар на гръцките острови да има много луксозни хотели, този нов курорт в Иос е нещо, което ще привлече вниманието ни със сигурност. Calilo, петзвездният луксозен спа курорт, се намира в отдалечен район с площ от 1000 дка и разполага с частен плаж.

Хотелът ще разполага с 30 апартамента, всички със самостоятелни басейни и джакузита, както и барове, ресторанти и органична градина с над 500 маслинови дървета.

Hard Rock Hotel, Лондон, Англия
Отваря: пролет 2019 г.

Снимка 396587

Източник: EveningStandard

Следващата пролет, на ъгъла на Oxford Street и Park Lane, ще отвори врати нов хотел от веригата Hard Rock. Предназначен да бъде рай за любителите на музиката, този 1000-стаен хотел може да се похвали с два спиращи дъха бара, както и обичаното от милиони хора по света заведение Hard Rock Cafe.

Longevity Health & Wellness Hotel Alvor, Португалия
Отваряне: юни 2019 г.

Снимка 396588

Източник: EveningStandard

Точно навреме за лято 2019 г. и в любимия португалски град Алгарве, този уелнес хотел предлага един специален СПА център и медицински СПА център на два етажа, простиращи се на 2000 квадратни метра. Хотелът ще разполага със 70 стаи и апартаменти.

Ще има 25 отделни стаи за процедури, заедно с един закрит басейн и един на покрива, и два ресторанта с изглед към зашеметяващия залив Алвор.

Grand Park Hotel Rovinj, Хърватия
Отваряне: април 2019 г.

Снимка 396590

Източник: EveningStandard

Точно навреме за лятото, този петзвезден хотел ще отвори врати през април. С изглед към стария град, хърватските острови и Адриатическо море, Grand Park Hotel Rovinj е идеалното място за бягство и отдаване на един дълъг уикенд на лукс.

СПА центърът е с площ от 3500 квадратни метра и разполага с три закрити и открити басейна, помещения за масажи за двойки, три финландски сауни и открита градина.

Savoy Palace, Madeira
Отваря: пролетта на 2019 г.

Снимка 396589

Източник: EveningStandard

Португалският архипелаг Мадейра ще се превърне в дом на СПА дестинация от световна класа, с откриването на Savoy Palace. Петзвездният хотел е с луксозен спа център, салон на покрива, терасовидни градини и множество басейни.

Phum Baitang - лукс по камбоджански

Лукс по камбоджански

Един уникален комплекс в близост до Сием Реап

Разполага с 352 стаи за гости с балкони, гледащи към океана. А ако ни писне да се киснем в басейните, можем да се разходим по някоя от многото туристически и велосипедни пътеки, които се намират около острова.