Знаем, че звучи странно, но не става въпрос за календар със снимки на спагети, който да бъде окачен в кухнята. Да, пак има спагети, но те далеч не са сами. 

Става въпрос за годишния празничен календар на британското списание LOVE, което показва женската красота по нестандартен начин. Американският модел Емили Ратайковски стана част от него, като засне доста предизвикателна фотосесия, покрита със спагети. 

Не сме сигурни дали това е правилният начин на употреба на спагети, но със сигурност Ратайковски се е забавлявала по време на снимките. 

Емили Ратайковски е обвинена в плагиатство

Емили Ратайковски е обвинена в плагиатство

На два модела бански костюми

Календарът на списанието няма да бъде съставен само спагетени истории. От началото на декември до средата на януари, всеки ден, организаторите ще пускат по един подобен клип, в който модел на Sports Illustrated ще показва най-доброто от себе си.

На 2 декември главно действащо лице бе Ашли Греъм, която показа пищните си форми. 

На 3 декември беше именно Емили Ратайковски, а на четвърти - най-високоплатеният модел за 2017 г. Кендъл Дженър, която очевидно е вдъхновена Роки Балбоа. 

Най-високоплатените модели на 2017

Най-високоплатените модели на 2017

Топ 10 на списание Forbes

В оставащите дни в подобни секси видеа ще видим Джиджи Хадид, Бела Хадид, Кейт Ъптън, Карли Клос и други. Всички модели са заснети от модния фотограф Фил Пойнтър.