Благодарение на снега, който се изсипа тези дни, най-накрая можем да усетим, че е зима. Щеше да е по-добре този сняг да го имаше по Коледа, а не чак сега, но по-добре късно, отколкото никога.

Петъчна доза сексапил

Петъчна доза сексапил

Тук вируси няма - само хляб за очите

Ясно е, че не можем да разчитаме на снега, но със сигурност можем разчитаме на петъчната доза секси жени. Всеки петък тя е до нас, за да ни утеши след безкрайно дългата работна седмица. Както се казва, човек не може да разчита на много неща в този живот, но едно от малкото са секси жените.

За първи път тази година обръщаме поглед към Тина Луис. С тези татуировки направо ни кара да не знаем на кой свят сме. Нищо чудно да излезем да поджапаме боси в снега.

Абсолютно безмълвни сме. На помощ пък се притичва добрата самарянка Джулия Роуз. Тя не си пада много по носенето на излишни дрехи, което може и да е проблем.

Вижте тази публикация в Instagram.

in honor of no nut November I decided to finally put on a shirt

Публикация, споделена от Julia Rose (@its_juliarose) на

Крайно време е да слагаме край на мъката. И няма по-добър начин да го направим от това да се заровим в необятния секси свят, който профилът на един от любимите ни фотографи Николай Иванов предлага.

Петъчна доза сексапил

Петъчна доза сексапил

Стартът и на този уикенд