Понякога петъците ни са доста тегави - голям труд пада около подбора на секси жени в последния работен ден от седмицата. А се случва така, защото Instagram е океан от претендентки за селекцията ни. И всичките - достойни.

Петъчна доза сексапил

Петъчна доза сексапил

Ако навън е топло, то тук е горещо като в Ада

Тази седмица обаче не се двоумяхме много, а със следващите няколко скрола ще стане ясно защо. Издаваме само, че има и българско участие.

Старатът на петъчната доза сексапил дава Алексис Бумгарнър, от която си признаваме, че сме като омагьосани. Но не сме единствените, защото още над 200 000 души зяпат снимките й в Instagram.

Точно от тях и разбираме, че Алексис е започнала да представлява Ignite International - компанията на милионера Дан Билзериан, предлагаща съвсем легално канабис.

И понеже Билзериан е известен със страстта си към жените, Ignite имат и (ама разбира се!) бански костюми, които пък стоят убийствено на Алексис.

Втора е Лаура Матюс с нейните приключения по бански.

Ще хвърлим и един бърз поглед на Валерия.

Завършваме петъчната доза сексапил с обещаното българско участие, а то е на Николета Лозанова. Снимките ѝ са от турски курорт, което обяснява и екзотичната им нотка.

Петъчна доза сексапил

Петъчна доза сексапил

Лятото напомня за себе си, което означава, че сексапилът ще пари