Ако бяхме герои от Game of Thrones щяхме да бъдем ужасени от факта, че зимата идва. И то по доста обективни причини. Ние обаче не трябва да имаме притеснения от това, защото зимата си е прекрасен сезон. 

Как Линдзи Вон поддържа перфектна форма

Как Линдзи Вон поддържа перфектна форма

Каква е тайната за секси тяло

Да, студен, но красив, тя е и идеалният момент да покараме ски или сноуборд. Казвайки това пък, няма как да не се сетим за Линдзи Вон, която направи изумителна кариера. А около нея има нещо ново. Скиорката и Under Armour пуснаха нова колекция зимни дрехи.

В Instagram Вон пише, че е работила много усърдно, за да създаде дрехите, които са перфектният баланс между представяне и стил. Това не е особена изненада, но интересното е, че Вон е кръстила всяка една дреха на зимен курорт, в който се е състезавала. И тук замесена е и България.     

Линдзи Вон е кръстила спортно горнище от колекцията си на Банско. Това обяви самата тя в социалните мрежи. Сред новите дрехи намираме и панталони, кръстени на Санта Катерина в Италия, както и яке, което носи името Марибор. 

Снимка 389846

Източник: Under Armour

Дуейн Джонсън, Under Armour и Inner Warrior - новата колекция спортни стоки

Защо Скалата няма спиране

И в бизнеса е машина

Снимка 389847

Източник: Under Armour

Спортното горнище "Bansko" е създадено така, че да прилепва по тялото и да осигурява максимален комфорт при движение.

Снимка 389848

Източник: Under Armour

Under Armour отвори първия си официален магазин в България

Under Armour отвори първия си магазин в България

Добра новина за всички спортуващи

Направено е от 65% полиестер, 29% памук и 6% еластан, което му помага да изсъхва бързо при намокряне или изпотяване. Цената на спортното горнище е 200 долара.