Манията по херцогинята на Съсекс няма да стихне скоро, а с нея идва и интересът към всичко, свързано по някакъв начин с Меган - от това с какво се храни и какво спортува до това как носи косата си и кой цвят червило ползва. Прибраната й на кок коса стана неин символ, а добрата новина е, че тази прическа е лесно постижима за всяка дама с коса до и под раменете.

Снимка 371820

Източник: GettyImages

Първото условие за лесната, но елегантна прическа е косата да е добре поддържана и бляскава. Разбира се, козметичната индустрия е създала армия от продукти, с които това може да бъда "фалшифицирано". Като спрейовете за блясък и маслата за приглаждане на сухи кичурчета.

Спрей за блясък CHI Royal Rapid Shine

Източник: Златна рибка

Спрей за блясък CHI Royal Rapid Shine

На чиста и разресана коса впръскваме спрей за обем, след което я прибираме на ниска конска опашка. Оставяме два кичура от двете страни на челото си. С помощта на фиби оформяме и закрепяме кок.

Текстуриращ спрей за обем Label. M

Източник: Златна рибка

Текстуриращ спрей за обем Label. M

Ползваме преса за коса, за да "начупим" двата свободно оставени кичури, като не се престараваме - тайната на косата на херцогинята е, че изглежда небрежно събрана. Когато сме готови и с това, напръскваме от 20-ина сантиметра спрей за блясък. Сега остава да съчетаем елегантната прическа със също толкова класически тоалет.