Емили Ратайковски ни е голяма слабост. и понеже сме сигурни, че не сме единствените, ето защо с интерес обръщаме внимание на Vogue Австралия, защото Емили е на корицата на януарския брой на изданието. 

Дуа Липа и британския Vogue - какво мисли изпълнителката за феминизма

Какво мисли Дуа Липа за феминизма

За мъжете, за жените и за една историческа корица

Освен смайваща фотосесия, Емрата даде и интервю за списанието, в което отново говори за феминизма, както и за страстта си към модата. 

Емили Ратайковски споделя, че е израснала без телевизия, а вместо това семейството ѝ е залагало на книгите, филмите и разговорите. А колкото до книгите, споделя, че е силно привлечена от символизма. 

Семейството на Емили обаче не винаги е съгласно с начина ѝ на живот. Тя дава за пример, че не би им се харесал фактът, че докато дава интервю за Vogue, тя носи скъп аутфит на Paco Rabanne и е придружена от охрана. Всичко това им се вижда прекалено, но все пак я подкрепят в начинанията ѝ, защото така може да пътува и да бъде щастлива. 

Не е никаква тайна, че много хора я критикуват заради начина ѝ на обличане. Емрата обаче смята, че той е изразно средство, чрез което изпраща съобщение. Защото е много хубаво, когато се облечеш така, както искаш, без да се съобразяваш с нормите на хората. 

Емили Ратайковски в Маракеш - нова доза приключения за модела

Емили Ратайковски отново е секси в Мароко

Е, не само там

Емили Ратайковски споделя, че се стреми почти всеки неин пост в Instagram да е придружен с доза хумор. Според нея, обаче много често той се губи.