Декември е наистина хубав месец, но не само заради Коледа, а и защото през него се случват много красиви и необикновени неща. Миналата година проследихме кампанията на списание LOVE, която беше повече от секси. 

Нова порция секси календар

Опасна доза сексапил

С участието на Джиджи Хадид, Хейли Боудуин и компания

Тази година обаче LOVE са решили да подходят малко по-различно. Целта им е да качат в YouTube 50 видеа, които разказват кратка история от живота на някоя известна личност.

Тази "кампания" е наречена Moving-Image Issue и е наистина уникална, защото е видео формат на това, което сме свикнали да четем на хартия, когато си купим списание. Планът е всеки ден да излизат по два видеоклипа, като до този момент има налични четири. 

Ким Джоунс

Той е творчески директор на Dior и споделя, че е разбрал какво прави хората щастливи. Според Джоунс, сме щастливи, когато се чувстваме комфортно с начина, по който изглеждаме, и с дрехите, които сме избрали да носим. 

Дейвид Бекъм

Бекъм говори за това как е разбрал какво е неговото призвание. Първия път, когато е стъпил на футболно игрище, Дейвид Бекъм е бил едва на седем години. Той винаги е бил от онези деца, които си стоят кротко и не говорят много, но на терена нещата се променят. 

Там, той се чувства уверен. От малък мечтата му е била да бъде професионален футболист, защото е смятал, че това е неговото призвание. 

Бела Хадид

Бела е много красива и секси, но не винаги се е чувствала уверена в себе си. Тя отбелязва факта, че е израснала като по-малката сестра и винаги е търсела своето аз. 

През последните две години Бела се е чувствала най-красива, защото здравословното ѝ състояние е било добро и не се е опитвала да бъде друг човек, оглеждайки се в хората и тяхното мнение. 

Кейти Борън

Тя е балерина и се чувства най-уверена, когато прави това, което обича - да танцува. Точно тогава се чувства и най-красива. Най-пълноценна пък е след тежък тренировъчен ден, защото знае, че е дала всичко от себе.