Големи фенове сме на поредицата за Джон Уик, а по всичко личи, че не сме и единствените. Явно италианската полиция също е гледала филмите за бившия наемен убиец, който тръгва по следите на група от гангстери, отнели всичко ценно в живота му.

"Джон Уик 4", Чад Стахелски, Киану Рийвс и изместването на премиерата с една година

Кога ще видим "Джон Уик 4"

Новините не са много добри, но това е положението

Именно популярната филмова поредица става причина италианските власти да разкрият и иновативен начин за трансграничен трафик на наркотици.

Трафикантите решават да рискуват, като разрязват зърна кафе и ги пълнят с кокаин, след което ги запечатват отново. Кафето се изпраща от Меделин, Колумбия, до летище Малпенса в Милано.

Снимка 423468

Източник: Instagram / johnwickmovie

Пратката е адресирана до магазин за цигари във Флоренция, но от италианската полиция веднага се усъмняват, че има нещо гнило, след като им прави впечатление, че името на подателя - Сантино Д'Антонио, съвпада с това на мафиотския бос, който играе злодея в "Джон Уик 2".

Поради тази причина те решават да проследят въпросната пратка и да я проверят при получаването ѝ. В пакета с тегло два килограма намират 150 грама кокаин, скрит в около 500 зърна кафе. Това води до ареста на 50-годишен мъж, който идва, за да си получи "кафето", пишат от Indie Wire.

"Джон Уик", Киану Рийвс и как е трябвало да се казват филмите и героят

Как Киану Рийвс е променил името на Джон Уик

Много добро решение от страна на актьора