Без значение каква е професията ни, всички имаме своите страсти и хобита, които ни карат да се чувстваме добре. Изключение не прави и американският куриер Джейсън Хардисти от UPS в Ню Орлиънс, Луизиана.

И докато някои обичат да четат, други да рисуват, а трети слушат музика в свободното си време или между някоя от работните задачки, Джейсън посвещава тези промеждутъци на това да се снима с различни кучета. 

Интересното е, че домашните любимци, които използва за кадрите си, са на негови клиенти, които посещава по работа.

Джейсън не просто се снима, а всеки петък публикува в своя Instagram кадър с куче, което е забелязал по пътя си, придружен с хаштага #PupsofJay.

Този хаштаг се превръща в нещо като местно събитие, което привлича национално внимание, след като писателката Джами Атенберг споделя за него в пост в Twitter.

И макар Джейсън да ограничава качването на снимки до една на седмица, в профила му можем да видим всякакви породи кучета с всякакви смешни физиономии.

Куриерът признава, че няма свое собствено космато другарче, защото не разполага с нужното време, за да се грижи за куче. А и защо му е да има, когато денят на Джейсън е изпълнен с прегръдки с толкова много други чужди домашни любимци.