Преди време попаднахме на двойничката на херцогинята на Съсекс - Меган Маркъл. Малко след това пък открихме профила на малко момиче, което поразително прилича на Риана. Съвсем случайно се натъкнахме и на двойниците на Брад Пит и Брус Уилис.

Брад Пит, Нейтън Мийдс и това ли новият двойник на актьора

Ето го двойникът на Брад Пит

Младата версия на актьора

Оказва се, че хората са открили и двойничката на на Дженифър Анистън - блогърка на име Кейтлин, позната под псевдонима The Kindred Ginger.

Всичко започва, когато Кейтлин публикува в Instagram снимка на новата си прическа. Внезапно кадърът привлича огромно внимание от страна на последователите й, като много от тях коментари я сравняват с Дженифър Анистън и  по-специално с нейния известен герой от "Приятели", Рейчъл Грийн.

Кейтлин е инфлуенсърка от Калифорния, която се развива в сферата на лайфстайла и здравословния начин на живот.

В блога и в Instagram профила си тя показва как се облича, каква козметика използва, на какви марки храни се доверява, как декорира жилището си и т.н.

Самата Кейтлин не смята, че прилича на Дженуфър Анистън, макар да е поласкана от сравнението, защото е голям фен на актрисата, пишат от Women's Health. Ние откриваме известна прилика на някои снимки, но според нас за разлика от другите двойници, на които сме попадали до момента, тази на Дженифър Анистън най-малко си прилича с нея.

Пабло Портийо - двойникът на Брус Уилис

Аржентинецът, който поразително прилича на Брус Уилис

По-младата версия на актьора