Най-после получаваме съвсем малък нов детайл за финалния сезон на Peaky Blinders, който се снима в момента. Колкото и да е малък обаче, той ни разкрива, че нас, както и Томи Шелби - героят на Килиън Мърфи, ни очаква голяма драма.

Разбираме за нов персонаж, който ще се появи в шестия сезон на хитовия сериал на ВВС - фатална жена, с която Томи ще има взимане-даване по няколко различни линии. Как се казва и каква е още не се знае, но знаем, че ще я изиграе Амбър Андерсън, която последно гледахме в "Черно огледало".

Снимката, която актрисата качи в личния си Instagram профил, ни показва красива, самоуверена и леко цинична жена с цигаре. А външната прилика с покойната съпруга на Томи Шелби Грейс (Анабел Уолис) е забележителна.

Миналата година режисьорът на Peaky Blinders - Антъни Бърн, спомена за появата на нов женски персонаж в криминалната драма.

"Тя успява да провокира Томи по много начини. И споделя идеологията на Осуалд Моузли. Тя и Моузли нямат оръжия или банда. Но имат идеология, която се разпространява като вирус и е по-опасна от всичко", казва Бърн пред Digital Spy.

Осуалд Моузли е действителен персонаж от историята на Англия - депутат, както и лидер на партията Британски съюз на фашистите. В сериала ролята му се изпълнява от Сам Клафлин.