Със сигурност не лесно да станеш охранител на някоя от известните личности в Америка като Тейлър Суифт например. Работата има своите специфики, а и не всеки отговаря на желания профил.

Връзката на Тейлър Суифт и Травис Келси - предупреждението, което тя получи от бившата му

Предупреждението, което Тейлър Суифт получи от бившата на гаджето си

За някои неща трябва да се внимава

Доста любопитно е, че един от охранителите на изпълнителката, който е бил неотлъчно до нея това лято по време на концертите ѝ от турнето Eras Tour, е решил да остави работата си и да напусне САЩ, за да се прибере в Израел.

Той е направил това, за да се присъедини към Израелските отбранителни сили (IDF), които бяха мобилизирани след нападението на палестинската групировка Хамас. Журналистът Еран Свиса от Israel Today първи разгласи за решението на бодигарда да се присъедини към отбраната на родината си.

Снимка 624234

Източник: GettyImages

Според Variety, за момента охранителят е пожелал да запази името си в тайна. Свиса твърди, че той е роден в кибуц в Израел, но от години работи в Америка. За момента не е сигурно дали охранителят е бил нает директно от Тейлър Суифт, или от някои от стадионите, на които тя изнасяше концертите си.

Не се знае и до колко близко е работил с изпълнителката. Но преди няколко месеца в социалните мрежи се разпространи видео, на което се вижда интересният и отдаден начин, по който охранителят пази Суифт.

Пред журналиста от Israel Today въпросният бодигард казва, че в Америка е имал страхотен живот, мечтана работа и много приятели. И въобще не му се е налагало да се връща в Израел. "Но не можех да стоя отстрани, докато семейства биват избивани и изгаряни живи в домовете си! Просто защото са евреи или защото са израелци."

Как Израел отговори на Джиджи Хадид за подкрепата ѝ за Палестина

Как Израел нападна Джиджи Хадид заради изказванията ѝ

Конфликтът е на много нива

"Докато едната страна защитава бебета, деца и възрастни хора, другата страна ги използва като живи щитове! Ще бъде обида за животните да ги наричаме "животни", но това не са човешки същества", казва още той по адрес на Хамас.

Защо Миа Халифа подкрепя Хамас в конфликта с Израел

Защо Миа Халифа е на страната на Хамас, а не на Израел

Родената в Ливан бивша порно звезда има мнение по въпроса

Охранителят също така казва, че не защитава само народа на Израел, но и човечността като основен принцип. Според Variety, към момента Тейлър Суифт не е заела позиция относно случващото се в Близкия изток, но пък нейните добри приятели Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли са дарили 1 милион долара, за да помогнат на децата в Израел и Газа.

анкета

Заслужават ли смъртни заплахи известните личности, заели позиция в конфликта между Израел и Хамас?

Виж резултати

Не, всеки избира на чия страна застава 43.9%

Когато заемаш страна, трябва да си готов за всичко 19.0%

Стига насилие, стига заплахи 32.7%

И аз имам мнение, да смее някой да ме заплаши 4.4%