Казвали сме го и преди, но наистина нямаме представа кога се изнизаха 30-те дни от месец юни. Надяваме се, че с юли и август няма да е така, защото ги чакахме прекалено дълго, за да минат сякаш на един дъх.

Новите филми и сериали на Netflix през юни

Новите филми и сериали на Netflix през юни

Бягството от скуката за пореден път е гарантирано

Може и да са ни много любими, но когато е страшна жега, не е добре да се излиза навън. За да не скучаем, можем да се доверим отново на Netflix, защото и през юли ще има какво да се гледа. По принцип летните месеци не са най-силните за стрийминг платформата, но няма да ни подведат.

Young Royals

На пръв поглед животът на кралските особи е като песен. Парите никога не са проблем и не им се налага да работят по осем или повече часа на ден, за да си плащат сметките. Но всъщност не всичко е цветя и рози.

Сериалът Young Royals ще ни покаже как младият принц Вилхелм отива да учи в пансион, за да не разочарова семейството си и да изпълни това, което се очаква от него.

Но за момчето това е идеалната възможност да открие пътя към себепознанието и да разбере какво точно иска от живота. И така Вилхем започва да мечтае за живот извън кралския двор, в който е свободен и може да прави каквото си поиска. 

Но дилемата му по кой път да поеме става много сериозна, когато разбира, че именно той е следващият човек, който трябва да се качи на трона.

Young Royals e в Netflix от 1 юли

Dogs

Стотици, ако не и хиляди пъти сме чували, че кучето е най-добрият приятел на човека. Гледали сме не едно и две предавания, в които главните действащи лица са именно кучетата.

Втория сезон на Dogs съдържа четири епизода, които ще ни покажат нагледно какво означава безпрекословна вярност. За силната връзка между човека и животното.

Ще чуем и видим четири различни истории на четирима различни души, които през годините са изградили силна връзка, обоснована на доверие със своите любимци. Без значение дали говорим за астронавт, свещеник или пък военен.

Dogs е в Netflix от 7 юли

Heist

Netflix има слабост към документалните филми и поредици. Ние също, така че нещата се напасват просто идеално, защото и този месец стрийминг платформата няма да ни остави без интересна документалистика.

Този път на фокус ще бъдат три от най-големите обира в модерната история на Америка. От това как 21-годишна жена обира казино във Вегас, до находчив баща, който взима цяло състояние от летище в Маями. И след това използва медиите, за да разбере как да се измъкне от създалата се ситуация.

Heist ще включва възстановки и интервюта с разследващи, които ще ни обяснят как така на съвсем обикновени хора има хрумва да обират казина и летища. Както и по-интересното!

Heist е в Netflix от 14 юли

През месец юли в стрийминг платформата може да обърнем внимание и на We The People (4 юли), Virgin River (9 юли), The War Next-door (7 юли), Private Network: Who Killed Manuel Buendía? (14 юли) и Never Have I Ever (15 юли).