Животът на моделите изглежда като сбъдната мечта, защото това, което виждаме от профилите им в социалните мрежи, са безброй пътувания и почивки на екзотични места.

Нина Агдал, Yeni Inci и колко секси е моделът, облечен в турската марка бельо

Нина Агдал по бельо

Провокациите на датския модел

Но вече не един и два пъти сме чували (пак от модели), че всъщност професията им не е толкова лесна и животът им като цяло не е само цветя, рози и щрак с пръсти.

Убеждаваме се в това за пореден път от Нина Агдал, която наскоро пусна и собствено приложение за трениране, с което феновете ѝ могат да поддържат форма заедно с нея.

В интервю за Fox News Агдал казва, че работата на моделите не бива да се подценява и определя като лесна. "Пътувала съм по пет или шест дни в седмицата, постоянно. И през цялото това време не съм виждала нито приятелите си, нито семейството си", пояснява моделът.

Според Нина Агдал много хора не осъзнават това, когато видят модел на корица на списание. Тя признава, че всичко изглежда много бляскаво, но си има и своята тъмна страна.

"Самотно е, работата е много, а пътуванията постоянни - изтощаваш се и психически, и физически." Но пък когато се види на корица на някое списание, Агдал се зарежда със сила, защото се чувства сякаш е поела по правилния път.

А когато ѝ предстоят снимки по бански, Нина Агдал не обръща кой знае какво внимание на усилените тренировки, а по-скоро на това дали пие достатъчно вода и дали се храни правилно.