Съвсем наскоро представихме класацията на списание Rolling Stone за най-секси видеоклиповете не всички времена. От изданието бяха подбрали цели 30 парчета, които останаха в световната история на музикалната индустрия като най-провокативните и горещи видеа.

Вдъхновени от тази селекция, решихме, че може би ще е чудесно да помислим и за родни песни и техните клипове, събуждащи същите тези първични мисли у нас. 

Бионсе, Мадона, Принс и най-секси видеоклиповете на всички времена

Най-секси видеоклиповете на всички времена

Топ 10 на списание Rolling Stone

5. Миро - "Гълъбо"

"Гълъбо" излезе през февруари 2017 г. Клипът към песента е продуциран от Игор Марковски, а в него главни действащи лица са фотографката Красена Ангелова и актьорът Димо Алексиев.

4. Рут Колева, Boyan, Жлъч​ - "Безтегловност"

"Безтегловност" е съвместната песен на Рут Колева с един от най-актуалните български рапъри - Жлъч. Парчето излезе в края на лятото на 2017 г., а през ноември - и видеото към него.

Клипът разказва историята за любов и за раздяла и в него играят две истински красавици - Глория Петкова и Лора Апостолова.

3. Михаела Филева - "Цяла нощ"

Видеото от 2018 г. е заснето от режисьора Любомир Печев. В него изпълнителката се потапя в море от светлини и впечатляващ 3D мапинг, заедно със своя собствен холограмен образ, или секси Михаела Филева и то по две.

2. Лора Караджова и 100 кила - "Спуснати завеси"

Секси видеото към песента "Спуснати завеси", дело на режисьора Валери Милев, излезе през 2014 г.

Еротично черно бельо, бели сатенени чаршафи и самата Лора - като главно действащо лице, която сладострастно се отдава сама на горещи ласки. За някои - скандално, за други - очаквано, но Лора заложи на доказаната формула, че "сексапилът продава", и не сбърка.

1. Любо Киров - "Летим"

Видеото на песента "Летим" от 2018 г. е режисирано от Кирил Киров-Кико.

В главната роля влиза една от най-известните и атрактивни български двойки - актьорът Наум Шопов и приятелката му Теа Минкова, които за първи път виждаме заедно на екран и то в много, ама наистина много, страстни сцени.