Освен запомнящите ѝ се роли, на Мерил Стрийп ѝ се получават и изненадите.

Мерил Стрийп, Broken Social Scene и как актрисата изпя песента им “Anthems for a Seventeen Year-Old Girl“

Мерил Стрийп знае как да се забавлява

Неочакваната проява на актрисата

С премиерата си през август 2021 г. сериалът Only Murders in the Building получи голямо одобрение. А в успеха му бяхме убедени и ние, когато през втория сезон през юли 2022 г. научихме, че ще има и трети.

Именно за третия сезон вече знаем повече подробности. Освен че можем да очакваме обрати в историята, сме наясно и с това, че в актьорския състав ще се включи и Джеси Уилямс, когото сме гледали в "Анатомията на Грей". Подробности за героя му обаче все още няма, пише People.

анкета

Кой български сериал следите и харесвате?

Виж резултати

"Вина" 18.5%

"Войната на буквите" 11.6%

"Много мой човек" 1.1%

"Скъпи наследници" 6.9%

Не гледам български сериали 58.5%

Гледам сериали в стрийминг платформи 3.3%

Изненадващите новини около предстоящото около сериала далеч не свършват дотук. Освен че снимките на сезон три вече са започнали, научаваме също, че носителката на Оскар Мерил Стрийп също ще участва.

"Актьорски състав, за който да мечтаете", пише Стив Мартин в поста си в Twitter, с който обявява новината. Актьорът качва и черно-бяла снимка, на която Мерил Стрийп и Стив Мартин са се усмихнали и са застанали до Мартин Шорт, Селена Гомес и Пол Ръд, който също е сред най-новите попълнения.

Мерил Стрийп на 74

Мерил Стрийп в 24 факта

Защото някой днес има рожден ден

Селена Гомес също публикува пост, но в Instagram, за да изрази радостта си от присъединяването на Мерил Стрийп, като качи забавно видео с всички основни актьори от третия сезон.