Социалните мрежи се превърнаха както в място за споделяне на снимки и какво ли още не, така и в място за забавление (да живеят меметата).

Mastercard, Visa, Pornhub и забраната, която кредитните карти на компаниите наложиха на сайта заради обвиненията

Пореден удар по Pornhub

Да ти дръпнат шалтера на готиното

Но Кендра Съндърланд малко е прекалила с шегите. Според New York Post, профилът на порно актрисата в Instagram е бил премахнат след нецензурни снимки и доста провокативни послания.

Преди няколко седмици Кендра е публикувала своя полугола снимка в профила си, като към нея е написала, че тя може и да не бъде изтрита, защото е доста близка с изпълнителния директор на Instagram Адам Мосери.

Преди няколко дни обаче порно актрисата отново се прояви. В живо включване в социалната мрежа тя отново е била без дрехи и отново е казала, че ще ѝ се размине, защото има афера с Мосери.

Е, този път явно не ѝ се е разминало, защото профилът ѝ в Instagram (с над 2 милиона последователи) е бил изтрит. Според Daily Beast, Кендра Съндърланд е съжалила за постъпката си, като я е оправдала с употребата на алкохол.

Ели-Джийн Кофи и откровенията на сърфистката за порното

От сърфа към порното - кое дава цел в живота

Ели-Джийн Кофи и яхването на една по-различна вълна

Съндърланд вече дори твърди, че нито познава Адам Мосери (който е женен и има три деца), нито го е виждала някога, нито е знаела кой точно е изпълнителният директор на Instagram.