На 26 февруари стартира втори сезон на кулинарното предаване за професионални готвачи Hell's Kitchen България.

Вече са ясни и 18-те участници, които ще прекрачат прага на Адската кухня. Те са не само професионалисти с опит в кухнята, но и изявени личности, с интересна биография и различни таланти.

Hell's Kitchen и кога започва втори сезон

Ето кога започва Hell's Kitchen България

Някои подробности преди старта на предаването

Мъжкият отбор ще се отличава със своята атлетичност - голяма част от участниците са с много висок ръст - над 1.90 м. Средната възраст е 33 години, като най-младият участник е на 23, а най-възрастният - на 43 години.

Снимка 405214

Източник: NOVA

Сред избраните има египтянин, личен готвач на петролен магнат, носител на шест златни медала от международни кулинарни конкурси и готвач в един от ресторантите на Гордън Рамзи. 

Дамите също са много интересни. Тяхната средна възраст е малко по-висока - 35 години. Най-младата участничка също е на 23 години, а най-възрастната дама е на 53.

Освен истински фурии в кухнята, момичетата имат и интересни странични хобита. В отбора на дамите има дизайнерка, спортистка, певица, художничка и пътешественик-авантюрист, оцелял в екстремни пътувания в Аляска.

Снимка 405215

Източник: NOVA

Що се отнася до професионалните им умения, има собственик на три ресторанта в Испания, възпитаничка на престижната кулинарна академия в Истанбул, суши-шеф и собственик на сладкарница.