Благодарение на участието си в Game of Thrones Джейсън Момоа и Питър Динклидж се превърнаха в това, което са днес - световно известни актьори и популярни звезди.

И двамата обаче не лежат на старите лаври и работят усърдно. От Deadline разбираме, че поредният проект, с който са се захванали, ще ги събере и заедно на екран.

Момоа и Динклидж ще влязат в главните роли в Good Bad & Undead. Джейсън Момоа ще изиграе вампир, който е положил клетва никога повече да не убива хора, а Питър Динклидж ще бъде Ван Хелсинг - ловец на вампири. (Мхм, същият Ван Хелсинг, който през 2004 г. беше изигран от далеч по-атлетичния Хю Джакман в едноименния филм. Същият, в който компания му правеше и Кейт Бекинсейл.) 

Джейсън Момоа и Питър Динклидж през 2011 г.

Източник: GettyImages

Джейсън Момоа и Питър Динклидж през 2011 г.

Ловецът и вампирът завързват странно приятелство и дори си връзват чудна схема, с която да печелят пари - бродейки от град на град, те заблуждават хората, че се бият помежду си, а Хелсинг винаги е победителят.

Нещата, разбира се, се объркват и за главата на вампира е обявена голяма награда. И така всеки в този магичен свят тръгва по петите им.

God of War, Джейсън Момоа и ще видим ли актьора във филм по играта

Ще бъде ли Джейсън Момоа Бог на войната

Геймърите подскачат до небето

Обещанията са, че филмът ще бъде екшън комедия, така че забавлението да е гарантирано. За момента няма информация кога ще започнат снимките и кога ще можем да видим Good Bad & Undead.