Всеки, който е бил в едно помещение с Галена, знае каква харизма притежава тя. Знае и как още с влизането си, на момента печели две неща: вниманието и симпатиите на всички присъстващи.

Освен в написаното в предишните две изречения, ние се убедихме и в още нещо: че е като огън - освен че зарежда хората с един особен вид позитивизъм, тя не се спира и пред нищо, когато си постави някаква цел. А целите ѝ определено не са малко.

Затова и всеки ден на Галена ѝ се налага да прави толкова неща, че отдавна им е изгубила бройката. Което въобще не ѝ пречи да превключва между ангажиментите, нищо че сама определя живота си като един контролиран хаос. Но в този натоварен график има само едно първо място, и то винаги ще бъде отредено за семейството ѝ.

Не знаем как, но някак си тя наистина успява да се справя, защото освен кариерата си на изпълнител, Галена направи дебюта си като вокален педагог в "Гласът на България". По време на музикалния формат тя не само успя да изпрати цели двама млади изпълнители на финал, но един от тях спечели първото място и голямата награда. Да не забравяме и постоянното присъствие в социалните мрежи, нищо че не обича да се определя като инфлуенсър.

Напук на натоварения график Галена все пак успява да намира и време за себе си, защото смята, че за да са всички около нея добре и щастливи, то и тя самата трябва да бъде такава.

Намери време и за въпросите в нашето видео интервю за супергероите на нашето време, за най-голямото предизвикателство в това да си вокален ментор и за мястото на новите технологии в живота ѝ.

Текстът и видеото са реализирани с подкрепата на Samsung

Видео: Иван Христов @ivan_hristov

Локация: Millennium Spa & Wellness, Grand Hotel Millennium Sofia